Ialomitastea
Nr. 1030, Anul , din 12-August-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
SportVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Portret de campion
Mãdãlin Bucur, triplu medaliat în anul 2009
Scrimerul Mãdãlin Bucur a început sã practice acest sport în anul 2002, la asociaţia sportivã din localitatea Sudiţi, sub îndrumarea prof. Marin Cruţu, iar un an mai tîrziu a fost transferat la Clubul Sportiv Şcolar Slobozia, unde acesta se pregãteşte şi în prezent cu acelaşi profesor-coordonator. Este elev în clasa a X-a la Grupul Şcolar «Alexandru Ioan Cuza», din municipiul reşedinţã de judeţ.
Printre rezultatele obţinute de Bucur putem aminti medalii de bronz la Campionatele Naţionale de Copii în 2007, argint la Campionatul Naţional de Speranţe, în proba individualã, în 2009, aur la Campionatul Naţional de Speranţe cu echipa CSS Slobozia, dar şi bronz în proba individualã la Campionatul Naţional de Juniori I, acest ultim rezultat fiind considerat unul de excepţie ţinînd cont cã Mãdãlin Bucur a împlinit abia recent vîrsta de 15 ani. De asemenea, tot în palmaresul sportivului de la CSS Slobozia putem nota un titlu de campion la Campionatul Naţional Şcolar în urmã cu doi ani.
Începînd de anul acesta, Bucur va face parte din lotul Clubului Sportiv Municipal Slobozia pentru campionatul Superliga Naţionalã de sabie, competiţie rezervatã seniorilor. Calitãţile deosebite pe care le are şi seriozitatea în pregãtire sînt pentru antrenorul de la CSS Slobozia, prof. Marin Cruţu, motive importante cã sportivul va continua sã obţinã medalii.
( George ŞEITAN )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.