Ialomitastea
Nr. 1041, Anul , din 14-Noiembrie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Program de formare profesională pentru viitorii arbitri ai Tribunalului de Arbitraj judiciar
• Se pot înscrie persoane cu studii superioare, indiferent de specializare

Camera de Arbitraj și Mediere organizează, în luna februarie 2015, la nivel național, Programul de formare profesională pentru ocupația “arbitru”. Cursurile se adresează tuturor profesioniștilor, indiferent de specializare, condiția minimă fiind absolvirea unei facultăți.
Persoanele care vor finaliza acest program de formare profesională au posibilitatea de a se afilia Camerei Jurisdicționale de Arbitraj din România (asociație profesională a arbitrilor la nivel național) și vor putea deveni, în viitor, arbitri în cadrul Tribunalului de Arbitraj Judiciar.
În cadrul programului de formare profesională, susținut de formatori cu o înaltă pregătire profesională (magistrați, avocați, consilieri juridici, cadre didactice universitare etc.), cursanții vor dobândi capacitatea de a asigura condițiile necesare arbitrajului, vor evalua, monitoriza și conduce activitățile desfășurate în judecata arbitrală. De asemenea, cursanții vor fi îndrumați de echipa de formatori pentru gestionarea primelor cazuri de arbitraj.
Taxa de participare este de 4.000 de lei și se reduce pentru mediatorii autorizați, cu 25%. Pentru patru persoane înscrise la curs din același grup, a cincea beneficiază de gratuitate.

“Arbitrajul este o alternativă la justiția clasică, avantajele majore ale procedurii sunt că părțile au posibilitatea de a desemna arbitrii, precum și de a stabili regulile de procedură arbitrală, termenul de soluționare poate fi redus prin convenția părților, iar hotărârea arbitrală poate fi investită cu formulă executorie. Am lansat acest program de formare în contextul în care România are un deficit de arbitri în comparație cu media Uniunii Europene. La aceste cursuri poate participa orice persoană cu studii superioare, indiferent de specializare, iar absolvenții au oportunitatea de a exercita o profesie liberală aflată în plină afirmare în țara noastră și care este foarte respectată în țările occidentale”, afirmă judecător Radu Tărniceriu, formator în cadrul Camerei de Arbitraj și Mediere.

Persoane de contact:
Grigoraș Raluca (0752.263.609), Carare Adriana (0755.133.833).

Drd. Tănase Tasenţe
Director General Plus Communication

( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.