Ialomitastea
Nr. 1008, Anul , din 12-Ianuarie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Eveniment
Autoturisme în flăcări la Urziceni și Căldărușanca

In ziua de 30 decembrie 2018 s-au produs incendii la două autoturisme aflate în trafic pe raza localităților Urziceni, respectiv Căldărușanca (jud.Buzău). Dacă în primul caz, autoturismul a ars în totalitate, în cel de-al doilea caz mașina a fost salvată în proporție de 50 la sută. În urma incidentelor nu au rezultat victime. Deși autoturismul care se deplasa pe raza localității Căldărușanca a luat foc ca urmare a unui accident rutier, niciun ocupant al acestuia nu a suferit vătămări corporale, cei trei pasageri fiind monitorizați de un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță, fără a fi transportați la spital.

Alte două incendii care au fost stinse de pompierii ialomițeni s-au produs în ultimele 24 de ore la construcții ale unor operatori economici. În primul caz, incendiul a izbuncit la o baracă din lemn din Oborul Municipal Slobozia, fiind degradată o mare parte din aceasta. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit ca urmare a efectului termic al unui coș de fum neprotejat corespunzător de materiale combustibile din apropiere. În cel de-al doilea caz, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un magazin din comuna Armășești, sat Malu Roșu. Până la lichidare, flăcările au distrus acoperișul construcției pe o suprafață de 100 mp, o parte din pereții acesteia, precum și aparate electrice și marfă în valoare de cca 30.000 de lei. În această situație, cauza probabilă indică o acțiune intenționată.
[citeste]
Bătrân carbonizat în incendiu la final de an

Flăcările au cuprins locuința unui bătrân din orașul Amara în data de 30 decembrie 2018, fiind observate de vecini în jurul orei 21. Aceștia au alertat pe loc pompierii, care s-au deplasat la eveniment cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Din păcate, incendiul a fost observant foarte târziu, astfel că, la sosirea echipajelor de intervenție arderea se manifesta generalizat la toate cele patru încăperi ale casei, iar proprietarul, în vârstă de 78 de ani, a fost găsit carbonizat. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un aparat electric defect. Flăcările au distrus în totalitate și bunurile din încăperi. [citeste]
Incendiu în Oborul Slobozia

Un incendiu a fost stins de pompierii ialomițeni în ziua de 2 ianuarie 2019 la o baracă de lemn din Oborul Municipal Slobozia, fiind degradată o mare parte din aceasta. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit ca urmare a efectului termic al unui coș de fum neprotejat corespunzător de materiale combustibile din apropiere.
[citeste]
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.