Ialomitastea
Nr. 1041, Anul , din 14-Noiembrie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Tinel în pași de pamporea

Pe 22 ianuarie, liderul liberalilor din Ialomița, deputatul Tinel Gheorghe, împlinește 55 de ani. O vârstă mai mică decât Centenarul cu 45 de ani. Putem spune că la această vârstă domnul Tinel este o persoană împlinită. Are 3 mandate în Parlamentul României, un eșec la alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului județean și interdicția dată de șefi pentru a nu mai fi prezent pe posturile de televiziune. Dacă facem un bilanț al participării pe mai toate posturile de televiziune, remarcăm faptul că în 5 ani a făcut economii bănești la plată pentru 210 cafele, 122 ceaiuri diverse, 184 pahare cu apă plată, zeci de sucuri, plus cosmetice pentru machiaj în valoare de 312 euro. Cearta cu „infanteistul” Gelu Vișan coleg de partid și alte ieșiri stupide i-au adus multă imagine nefavorabilă și atunci nu numai telespectatorii au fost văduviți de lipsa domniei sale de pe ecrane ci și eu am fost afectat, nemaiputând continua seialul „Tineliada”, care a cuprins 136 de articole. Preocupat cu aparițiile la televiziuni, domnul Tinel a excelat la penultimul revelion organizat de România Tv.cu un show extraordinar, interpretând melodia „Inimă de țigancă”. Asta pentru a ne aminti că în colegiu are și această minoritate, de care se preocupă. Veniturile sale s-au întregit și cu sumele încasate de la Universitatea ecologică din București, unde în calitate de profesor doctor le predă studenților silvicultură. Un coleg îmi spunea că în România nu mai ai loc de doctori plagiatori, dar și de preoți.
Nu știm dacă cei 55 de ani vor fi sărbătoriți la „Oaie” sau „Potcoave” în Fierbinți, dar știm din sursă prezentă că revelionul l-a petrecut la un restaurant de lux din Constanța. Aici s-a alăturat minorității aromâne și a dansat vechiul dans „Pamporea”. Dacă Sică Mandolină, alias Ludovic Orban nu va fi prezent la aniversarea vârstei de 55 de ani, îl sfătuim pe domnul Tinel să demisioneze și să se alătue în parlament Grupului Minorităților, că tot e născut la Podul Turcului. Acolo , sus, la București nu e văzut prea bine, nu este nici pe lista viitorilor candidați la europarlamentare și nici la alegerile din 2020 nu va mai fi pe vreo listă.
Așa că, vă dorim mulți ani, domnule Tinel, în viața nepolitică și în cea universitară. Puteți să vă întoarceți lângă Băsescu și să-l ajutați la plantat o perdea de protecție la terenul de la Nana. Lângă Udrea nu mai aveți acces, ea cultivă în Costa Rica ananas și nu vă pricepeți la așa ceva.
De ziua dumneavoastră de naștere vă îndulcesc cu o urare: Jos guvernul, jos Dăncilă, jos Moraru, sus Iohannis (pe munte). Trăiască liberalul nostru, domnul Tinel.
( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.