Ialomitastea
Nr. 2022, Anul , din 18-Mai-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
BLITZ
Tăriceanu, atac la președinți

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a rostit un discurs incendiar la mitingul PSD-ALDE din 9 iunie, în care i-a nominalizat direct ca responsabili ai abuzurilor din ultimii zece ani pe Traian Băsescu și Klaus Iohannis. „Responsabilii pentru abuzurile din ultimii zece ani sunt Traian Băsescu și Klaus Iohannis, împreună cu cozile lor de topor, care se numesc Kovesi și Coldea. Ce a fost în mintea SRI și DNA ca să ne transforme pe toți în ținte și să ne vâneze, în loc să îi vâneze pe adevărații dușmani ai României? Cum se explică faptul că Kovesi a devenit mai importantă decât Constituția?”, a spus Călin Popescu Tăriceanu. De remarcat că ALDE, partidul condus de Tăriceanu, crește vertiginos în sondaje, ajungând în prezent la 14 la sută intenție de vot a românilor, iar un număr cât mai mare de membri PMP și PNL i se alătură.

Rugăciuni pentru ploaie ale Înaltpreasințitului Terofan pe ... facebook

Localnicii din Albești, județul Botoșani, s-au strâns pe câmpul arid de la marginea satului la îndemnul Înaltpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei și în genunchi, cu mătănii, s-au rugat pentru ploaie. Chemați pe Facebook (cred că Iisus Hristos se minunează acum acolo unde o fi El), se simt binecuvântați și fac rugăciuni către Dumnezeu să le asculte dorința. Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Iașilor a explicat că numai cu procesiuni cu icoane și Sfinte Moaște Dumnezeu va trimite ploaie binecuvântată pe pământ. Abia acum am aflat că Dumnezeu este responsabil de secetă și că a oprit apa. Sistemele de irigații, stațiile de pompare distruse, țevile furate și canalele astupate cu gunoaie sunt tot în responsabilitatea Lui Dumnezeu? Și în ultima oră aflăm că Dumnezeu a dat un fulger și a produs un incendiu la o casă din Hârlău, care a ars din temelii, iar apa pentru stins incendiul a fost adusă de pompieri.

Elena Udrea și Penka

Putem spune că acest caz este unic, dar și absurd în Europa. O vacă ce a ieșit fraudulos din Uniunea Europeană a fost condamnată la moarte. Vaca gestantă a fost condamnată de autoritățile bulgare după ce s-a avântat în exteriorul granițelor UE, în Serbia. Vaca a pătruns pe teritoriul Serbiei iar un fermier sârb a înapoiat-o stăpânului, fiind identificată după ecuson. Numai că în conformitate cu regulile europene, vaca nu putea trece granița fără acte necesare și în urma consultului medical s-a hotărât eutanasierea. Vaca nu are decât șansa de a cere azil politic autorităților sârbe sau să emigreze în Costa Rica, țară cu care nu avem tratat de extrădare. Și uite așa, viitoarea mămică, Udrea, dacă nu va avea lapte din silicoane ar putea obține de la Penka. Așa se numește vaca, Udrea fiind Nuți.
( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.